Contact

Kinderopvang Duimelot Zenderen BV

St. Stephanusstraat 5, 7625 PH Zenderen
T - 074-2666436 / 06-18651013 (Jeanine Mulder)

E - info@duimelotzenderen.nl

Wanneer je op het plaatje hieronder klikt kom je in
Google Maps en kun je je route plannen.

 

Ik wil een rondleiding inplannen

 

Fijn dat je interesse hebt in onze opvang. Ik kan me voorstellen dat jullie even de sfeer willen proeven, de ruimte willen bekijken en willen horen hoe wij de opvang vorm geven. Hieronder kan je een afspraak inplannen.
Je mag hiervoor ook bellen met 06-18651013 (Jeanine) of mailen info@duimelotzenderen.nl.

 

Ik wil mijn kind inschrijven

 

Fijn dat je interesse hebt in onze kinderopvang. Wanneer je onder deze link je gegevens invult, dan worden je via de mail informatie over onze opvang toegezonden. Op de plaatsingsovereenkomst staan de dagdelen, tezamen met de Bruto opvangkosten. Een berekening van de Netto kosten kan je voor je eigen situatie maken, wanneer je op deze site klikt op kosten kinderopvang.

Graag tot ziens bij Duimelot!

 

Netto Kosten Berekenen

 

Je eigen netto kosten kun je eenvoudig berekenen door naar de website van de Belastingdienst te gaan en bij zorgtoeslagen een proefberekening te maken.

Voor zo’n proefberekening heb je de gegevens van het jaarinkomen van jou en je (mogelijke) partner nodig, met daarbij het gemiddeld aantal opvanguren per maand en de gemiddelde uurtarief. Die staan op de jaarbegroting die je van ons gekregen hebt of bij ons kunt opvragen.