BSO Hand in Hand

Naast de basisschool van Zenderen. De St. Stephanusschool, zit Kinderopvang Duimelot Zenderen met 3 dagopvanggroepen en een Buitenschoolse Opvang groep.

Binnen de BSO ligt het accent op vrije tijd en het hebben van een plezierige (mid)dag, waarbij het heel nadrukkelijk geen ‘vermaak’ (mid)dag is. De PM-ers zorgen voor een plezierige, uitdagende en voorbereide omgeving, waarbij kinderen in de gelegenheid worden gesteld zelf keuzes te maken.

De kinderen worden opgevangen binnen de gemeenschapsruimte van Sindron. Daar hebben de kinderen de ruimte om samen of alleen te spelen met speelgoed dat voor hen klaar staat of wat ze zelf kunnen pakken. De kinderen gaan samen met de vaste PM-er elke dag naar buiten. Dit kan zijn, buiten op het schoolplein of lekker wandelen naar het bos.

Vindt u het belangrijk dat uw kind buiten schooltijd op een prettige en professionele manier wordt opgevangen? Dan biedt BSO “Hand in Hand” uitkomst. Kleinschalige buitenschoolse opvang in een gezellige omgeving voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar binnen Sindron.

Kom rustig een keer langs om een indruk op te doen.

 

 

Wij kunnen verschillende opvangmogelijkheden bieden.

 

Een informatiefolder kunt u aanvragen via de mail info@duimelotzenderen.nl

Duimelot Zenderen.


Wij gaan 'Hand in Hand' met u en uw kind.
U mag ons altijd bellen voor informatie of een vrijblijvende offerte;

074 - 266 64 36.