Duimelot Zenderen BV,

St. Stephanusstraat 5,

7625 PH Zenderen.

074-2666436 of 06-18651013

 

Binnen Sindron wordt een vlechtwerk van Opvang en Onderwijs gerealiseerd.

Door de samenwerking met school kan met korte lijntjes de overdracht rondom een kind worden verzorgd en kunnen thema’s en activiteiten samen ontwikkeld worden voor een betere samenhang rondom het kind.

 

Binnen Sindron is Opvang, Opvoeding, Ondersteuning, Ontwikkeling en Onderwijs mogelijk voor kinderen van 0 tot einde basisschoolleeftijd.

 

Wij kunnen naar behoefte ook een fysiek inlooppunt voor een Centrum voor Jeugd en Gezin zijn. Een CJG biedt advies en ondersteuning.

 

Omdat Sidron een ontmoetingsplek is, is het een natuurlijke plek voor ouders met kinderen om naar toe te gaan voor advies. Met het opvoedingsprogramma Triple P, dat staat voor Positief Pedagogisch Programma, kunnen wij ouders tijdens korte adviesgesprekken met advies ter zijde staan. De gemeente Borne is aangesloten bij Loes.nl . Daarop kunnen ouders 24 uur per dag met hun opvoedingsvragen terecht.

Sindron biedt inwoners van Zenderen de kans om elkaar sociaal en maatschappelijk te ontmoeten.

 

Binnen Sindron is een gemeenschappelijke ruimte voor alle inwoners en bezoekers van het mooie kerkdorp Zenderen. Hier zullen meerdere activiteiten in gaan plaats vinden, zodat ONTMOETEN in de breedste zin van het woord plaats kan vinden.